Se Film Online Escape Plan: The Extractors 2019 Hele Filmen Dansk Undertekst

Escape Plan: The Extractors (2019) Hele filmen

2019-06-20 NA HD

Se Film Online

01:37:00

Escape Plan: The Extractors

Escape Plan: The Extractors Hele filmen

 • Release: 2019-06-20
 • Rating: 4.5
 • Production: Potato Eater Productions / Twirly Films Limited / Leomus Pictures / Emmett Furla Oasis Films /
 • Genre: Action Thriller

Del denne film til dine venner

Se Film Escape Plan: The Extractors med danske undertekster

Escape Plan: The Extractors Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Escape Plan: The Extractors film

Escape Plan: The Extractors Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Escape Plan: The Extractors

 • John Herzfeld
  Director
 • John Herzfeld
  Screenplay
 • Miles Chapman
  Screenplay

Udgivelses dato:
US 2019-06-20

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Escape Plan: The Extractors

Escape Plan: The Extractors – Film skuespillere og skuespillerinder

Escape Plan: The Extractors

Sylvester Stallone
Ray Breslin
Escape Plan: The Extractors

Dave Bautista
Trent DeRosa
Escape Plan: The Extractors

Jaime King
Abigail Ross
Escape Plan: The Extractors

Russell Wong
Wu Zhang
Escape Plan: The Extractors

Danni Wang
Ling May
Escape Plan: The Extractors

Malese Jow
Daya

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmEscape Plan: The Extractors online gratis, Escape Plan: The Extractors original med danske undertekster, Escape Plan: The Extractors filmstiben gratis, download film Escape Plan: The Extractors hele filmen, se Escape Plan: The Extractors film danmark, Escape Plan: The Extractors se online gratis

Film i lignende kategori

6.7

Escape Plan

Escape Plan

Ray Breslin er specialist inden for flugtsikring af fængsler: Han påviser sikkerhedsbrister ved at lade sig indsætte, blot for at bryde ud igen. Men da han smides i Graven, et tophemmeligt privat højsikkerhedsfængsel, går noget galt. Ray er blevet snigløbet og sidder i saksen. Enhver flugt fra den umenneskelige anstalt synes umulig, men måske kan medfangen Emil Rottmayer hjælpe Ray.

7.5

Flugten fra Alcatraz

Flugten fra Alcatraz

Dette er den 5. film fra superstjernen Clint Eatswood og instruktøren Don Siegel. Det er en fascinerende fortælling om de eneste tre mænd som det nogensinde lykkedes at flygte fra det berygtede lukkede fængsel på Alcatraz.I 29 år var der tilsyneladende kun ét vellykket forsøg på at bryde ud af det uigennemtrængelige forbundsfængsel, hvor også Al Capone og ”Birdman” Robert Stroud sad – bag den minutiøst planlagte – og så vidt alle ved – også vellykkede flugt stod 3 mænd som man siden ikke hørte noget til.Hovedmanden var Frank Norris, den listige bankrøver, der spilles af Eastwood. Patrick McGoohan er et fremragende modstykke som den mistænkelige fængselsinspektør. Denne stærke, realistiske rekonstruktion af virkeligheden er filmet på selve Alcatraz og byder på al den kraft man forventer af en film signeret Eastwood/Siegel.

6.6

Con Air

Con Air

En tilfældig frigivet fange, er på vej mod friheden om bord på et specialbygget fangetransportfly, men tvinges ud i en umulig situation, da flyet kapres af landets farligste kriminelle– ledet af den berygtede morder Cyrus ”The Virus” Grissom. Spænd sikkerhedsselen og hold fast, for denne specialudgave løfter Con Air til nye højder!

8.7

En verden udenfor

En verden udenfor

Den unge og fremgangsrige bankmand Andy bliver dømt til fængsel på livstid for mordet på sin kone og hendes elsker. I fængslet oplever han en brutal og nedbrydende virkelighed, men også et uventet venskab, der er så stærkt, at det kan få mure til at styrte i grus. Andy begynder skridt for skridt at udtænke en plan, som kan gøre skaden god igen, men den vil kræve masser af tid, tålmodighed og hjælp fra selveste Rita Hayworth.