Se Film Online John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 Hele Filmen Dansk Undertekst

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) Hele filmen

2019-05-15 NA HD

Se Film Online

02:11:00

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick: Chapter 3 – Parabellum Hele filmen Den pensionerede lejemorder John Wick er på flugt efter at have myrdet et medlem af en internationale lejemorder-orden, og han har nu et prismærke på 14 mio. dollars på sit hoved. Han bliver jagtet af nådesløse dræbere fra nær og fjern.

 • Release: 2019-05-15
 • Rating: 7.1
 • Production: Lionsgate / Summit Entertainment / Thunder Road Pictures / 87Eleven Productions /
 • Genre: Kriminalitet Action Thriller

Del denne film til dine venner

Se Film John Wick: Chapter 3 – Parabellum med danske undertekster

John Wick: Chapter 3 – Parabellum Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser John Wick: Chapter 3 – Parabellum film

John Wick: Chapter 3 – Parabellum Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved John Wick: Chapter 3 – Parabellum

 • Chad Stahelski
  Director
 • Basil Iwanyk
  Producer
 • Dan Laustsen
  Cinematography
 • Tyler Bates
  Original Music Composer
 • Joel J. Richard
  Original Music Composer
 • Erica Lee
  Producer

Udgivelses dato:
US 2019-05-15

Film budget:
$55,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick: Chapter 3 – Parabellum – Film skuespillere og skuespillerinder

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Keanu Reeves
John Wick
John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Halle Berry
Sofia
John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Ian McShane
Winston
John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Laurence Fishburne
The Bowery King
John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Anjelica Huston
The Director
John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Saïd Taghmaoui
The Elder

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmJohn Wick: Chapter 3 – Parabellum online gratis, John Wick: Chapter 3 – Parabellum original med danske undertekster, John Wick: Chapter 3 – Parabellum filmstiben gratis, download film John Wick: Chapter 3 – Parabellum hele filmen, se John Wick: Chapter 3 – Parabellum film danmark, John Wick: Chapter 3 – Parabellum se online gratis

Film i lignende kategori

6.1

Jason Bourne

Jason Bourne

Da Nicky Parsons hacker CIA’s database, finder hun hidtil ukendte informationer om deres eks-snigmorder Jason Bourne, der er gået under jorden. Hun opsøger ham for at videregive oplysningerne. Dermed hvirvles de begge ind i plottet om et nyt, privat netværk ved navn Deep Dream samt CIA’s Treadstone-lignende program Iron Hand, der tilsyneladende spiller en rolle i mysteriet om Bournes fortid.

7.4

Manden uden navn

Manden uden navn

Jason Bourne (Damon), der er blevet reddet med to kugler i ryggen, har fået totalt hukkommelsestab. Det går snart op for ham, at han bliver nødt til at finde ud af, hvem han er for at overleve. Han jages af mordere i et kapløb med tiden, samtidig opdager Bourne hurtigt, at han også har et udpræget dræberinstinkt.

7.3

Bourneduellen

Bourneduellen

Oscar-belønnede Matt Damon er igen på flugt som den tidligere CIA-agent Jason Bourne. Bourne Lider af hukommelsestab og lever nu et helt normalt liv med sin voldelige fortid lagt bag sig. men planerne om at leve et fredfyldt liv går i vasken, da han med nød og næppe undslipper et attentatforsøg. Bourne jages nu selv af en ukendt fjende, men med sinde særlige evner og ukuelighed i behold bliver han ikke noget let bytte.Bourneduellen er en intelligent, hæsblæsende actionthriller med både karakter og kant – ikke mindst med de fantastiske biljagter.

6.6

Crank

Crank

Lejemorderen Chev Chelios vågner en morgen nærmest ude af stand til at bevæge sig. I løbet af natten, mens han sover, har forbryderen Ricky forgiftet ham, og Chev har nu kun en time tilbage at leve i. Kun ved at holde sin puls oppe kan han forlænge sit liv. Med pumpende adrenalin i kroppen raserer han gennem gaderne både for at få hævn men også for at lede efter den modgift, der kan redde hans liv. Jason Statham, kendt fra The Transporter og Snatch, spiller hovedrollen i denne hæsblæsende actionfilm om en mands kamp for at overleve. Der er dømt højt tempo, spændende biljagter og intense opgør i dette actionbrag. En must-se film for alle actionfans.