Se Film Online Smallfoot 2018 Hele Filmen Dansk Undertekst

Smallfoot (2018) Hele filmen

2018-09-20 NA HD

Se Film Online

01:36:00

Smallfoot

Smallfoot Hele filmen En kvik, ung Yeti-mand finder noget, som han ikke troede eksisterede – et menneske. Nyheden om denne “Smallfoot” skaber uro i det lille Yeti-samfund om, hvad der ellers findes derude i den store verden uden for deres snedækkede landskab. Og mange yetier vil ikke tro ham og han kontroversielle påstand, så han bortvises fra sin landsby. Og så kan han jo lige så godt drage ud for at finde en Smallfoot og derved bevise, at han taler sandt.

 • Release: 2018-09-20
 • Rating: 6.6
 • Production: Warner Bros. Animation / Warner Animation Group / Warner Bros. Pictures / Zaftig Films /
 • Genre: Komedie Animation Familie Eventyr Fantasy

Del denne film til dine venner

Se Film Smallfoot med danske undertekster

Smallfoot Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Smallfoot film

Smallfoot Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Smallfoot

 • Karey Kirkpatrick
  Director
 • Karey Kirkpatrick
  Screenplay
 • Clare Sera
  Screenplay
 • Heitor Pereira
  Original Music Composer
 • Glenn Ficarra
  Producer
 • John Requa
  Producer

Udgivelses dato:
US 2018-09-20

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Smallfoot

Smallfoot – Film skuespillere og skuespillerinder

Smallfoot

Channing Tatum
Migo (voice)
Smallfoot

James Corden
Percy Patterson (voice)
Smallfoot

Common
Stonekeeper (voice)
Smallfoot

LeBron James
Gwangi (voice)
Smallfoot

Danny DeVito
Dorgle (voice)
Smallfoot

Patricia Heaton
Mama Bear (voice)

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmSmallfoot online gratis, Smallfoot original med danske undertekster, Smallfoot filmstiben gratis, download film Smallfoot hele filmen, se Smallfoot film danmark, Smallfoot se online gratis

Film i lignende kategori

6

Krampus

Krampus

Da hans dysfunktionelle familie ryger i totterne på hinanden i juleferien, opgiver en skuffet Max julen. Han er helt uvidende om, at denne mangel på juleånd har udløst Krampus’ vrede – en oldgammel ondskabs dæmoniske kraft, som er opsat på at straffe ikke-troende. Helvedet bryder løs, da afholdte juleikoner selv påtager sig en frygtindgydende rolle. De belejrer den splittede families hjem og tvinger dem til at kæmpe for hinanden, hvis de vil gøre sig noget håb om at overleve.

7

Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet

Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet

Under Anden Verdenskrig bliver børnene Peter, Susan, Edmund og Lucy sendt væk fra Londons bomber og ud på landet. Her finder de et magisk skab, der giver adgang på eventyrlandet Narnia, hvor den onde heks Jadis har indført evig vinter. Heldigvis kæmper den gode løve Aslan imod, og børnene kaster sig også ind i kampen. Men de fire er ikke alle på samme side.

7.1

Ferdinand

Ferdinand

Ferdinand, den lille tyr, foretrækker at sidde stille under et træ og dufte til blomster, i stedet for at hoppe fnysende rundt og slås med de andre tyre. Da Ferdinand vokser sig stor og stærk, er hans temperament fortsat afdæmpet, men en dag kommer fem mænd for at vælge den ”største, hurtigste, hårdeste tyr” til tyrefægtning i Madrid og Ferdinand bliver fejlagtigt valgt.

7.3

Frost

Frost

Som barn opdager prinsesse Elsa, at hun besidder evnen til at skabe is og sne. Desværre kan hun ikke styre sin evne og kommer til at skade sin lillesøster, Anna. Helt galt går det under Elsas kroning, hvor hendes kræfter hensætter landet i evig isvinter.