Se Film Online Aladdin 2019 Hele Filmen Dansk Undertekst

Aladdin (2019) Hele filmen

2019-05-22 NA HD

Se Film Online

02:10:00

Aladdin

Aladdin Hele filmen

 • Release: 2019-05-22
 • Rating: 7.1
 • Production: Walt Disney Pictures / Lin Pictures / Rideback / Marc Platt Productions / Hurwitz Creative /
 • Genre: Eventyr Fantasy Romantik Komedie Familie

Del denne film til dine venner

Se Film Aladdin med danske undertekster

Aladdin Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Aladdin film

Aladdin Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Aladdin

 • Guy Ritchie
  Director
 • John August
  Screenplay
 • Guy Ritchie
  Screenplay
 • Mark Holt
  Special Effects Supervisor
 • Alan Menken
  Original Music Composer
 • Mark Mostyn
  Co-Producer

Udgivelses dato:
US 2019-05-22

Film budget:
$183,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Aladdin

Aladdin – Film skuespillere og skuespillerinder

Aladdin

Mena Massoud
Aladdin
Aladdin

Naomi Scott
Jasmine
Aladdin

Will Smith
Genie
Aladdin

Marwan Kenzari
Jafar
Aladdin

Navid Negahban
The Sultan
Aladdin

Nasim Pedrad
Dalia

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAladdin online gratis, Aladdin original med danske undertekster, Aladdin filmstiben gratis, download film Aladdin hele filmen, se Aladdin film danmark, Aladdin se online gratis

Film i lignende kategori

7.6

Aladdin

Aladdin

Sultanens datter Jasmine vil ikke giftes med hvem som helst, så hun løber hjemmefra og falder for den gadesmarte Aladdin. Men sultanen onde rådgiver Jafar har planer om mere magt ved at gifte sig med Jasmine, så han gør alt for at lægge Alladin og Jamine forhindringer i vejen. Heldigvis har de et flyvende tæppe og en ånd i en flaske.

6.9

Skønheden og Udyret

Skønheden og Udyret

En hovmodig prins forvandles til et uhyre og hans tjenere til talende møbler og husgeråd. Forbandelsen kan dog brydes, hvis han lærer at elske en kvinde – som elsker ham tilbage! Det er ikke nemt at finde en date, når man aldrig forlader sit skumle slot. Men da uhyret tager en opfinder til fange, tilbyder hans datter, Belle, at indtage sin fars plads. Og Belle skuer heldigvis ikke udyret på pelsen.

6.8

Junglebogen

Junglebogen

Drengebarnet Mowgli vokser op hos en ulvefamilie i junglen. Da den menneskehadende tiger Shere Khan vender tilbage til området, kommer Mowglis liv i fare. Drengens ven, panteren Bagheera, finder det klogt at flytte Mowgli tilbage til menneskenes landsby. Der bliver til en lang og begivenhedsrig tur gennem junglen, hvor Mowgli bl.a. møder den dovne bjørn Baloo og kæmpeaben kong Louie.

6.2

Aladdin og de fyrretyve røvere

Aladdin og de fyrretyve røvere

Dit tredje og sidste ønske er endelig gået i opfyldelse. Aladdin er tilbage. I et nyt og svimlende eventyr hvor hele holdet fra Disney’s klassiker Aladdin er med. Eventyret om Aladdin afsluttes nu i Aladdin og de Fyrretyve Røvere i lige så stor stil, som dengang det begyndte.Indbyggerne i Agrabah er samlet for at overvære århundredets bryllup. Men da Aladdin og Jasmin skal sige “Ja” til hinanden, afbrydes højtideligheden pludselig af den ondskabsfulde Kassim og hans 40 røvere. De er på jagt efter “Kong Mida’s Hånd” skatten, som forvandler alt man rører ved til guld. Sammen men den altid morsomme ånd, Genie, begiver Aladdin sig ud på et mageløst eventyr. Et eventyr hvori han både genser sin forsvundne far og gifter sig med Jasmin!