Se Film Online Toy Story 4 2019 Hele Filmen Dansk Undertekst

Toy Story 4 (2019) Hele filmen

2019-06-19 NA HD

Se Film Online

01:40:00

Toy Story 4

Toy Story 4 Hele filmen Woody har altid været overbevist om hans plads i verden, og at hans prioritet er at tage sig af hans barn, uanset om det er Andy eller Bonnie. Men da Bonnie tilføjer en tilbageholdende nye legetøj hedder ”Forky” til hendes værelse, vil en biltur eventyr sammen gamle og nye venner vise Woody, hvor stor verdenen kan være for et stykke legetøj.

 • Release: 2019-06-19
 • Rating: 7.8
 • Production: Walt Disney Pictures / Pixar /
 • Genre: Eventyr Animation Komedie Familie

Del denne film til dine venner

Se Film Toy Story 4 med danske undertekster

Toy Story 4 Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Toy Story 4 film

Toy Story 4 Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Toy Story 4

 • Josh Cooley
  Director
 • Randy Newman
  Original Music Composer
 • Stephany Folsom
  Screenplay
 • Andrew Stanton
  Screenplay
 • Axel Geddes
  Editor
 • Bob Pauley
  Production Design

Udgivelses dato:
US 2019-06-19

Film budget:
$175,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Toy Story 4

Toy Story 4 – Film skuespillere og skuespillerinder

Toy Story 4

Tom Hanks
Woody (voice)
Toy Story 4

Tim Allen
Buzz Lightyear (voice)
Toy Story 4

Annie Potts
Bo Peep (voice)
Toy Story 4

Joan Cusack
Jessie (voice)
Toy Story 4

Blake Clark
Slinky Dog (voice)
Toy Story 4

Wallace Shawn
Rex (voice)

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmToy Story 4 online gratis, Toy Story 4 original med danske undertekster, Toy Story 4 filmstiben gratis, download film Toy Story 4 hele filmen, se Toy Story 4 film danmark, Toy Story 4 se online gratis

Film i lignende kategori

7.9

Toy Story

Toy Story

Da Anders til sin fødselsdag får robothelten Buzz Lightyear i gave, skaber det forvirring på børneværelset. Anført af cowboysheriffen Woody har legetøjet indtil da levet under ordnede forhold, men med Buzz’ entre føler Woody sin myndighed truet. To sheriffer i et børneværelse er ikke sagen, så Woody vælger en noget ufin måde at slippe af med sin rival. Det andet legetøj er ikke begejstret for træ-sheriffens diktatoriske selvrådighed, så de vender ham ryggen, og snart havner han i samme uheldige situation som Buzz: Langt borte fra værelset, vennerne og ikke mindst Anders.

6.9

Bambi

Bambi

Bambi er fortællingen om et ungt dådyr, som en dag vil blive Skovens Konge. Men vejen er lang. Der er meget han må lære og meget han skal forstå. Til at hjælpe sig har Bambi ikke kun sine venner, Stampe, Hr. Ugle og det generte stinkdyr Blomst, men også sin stolte far. Han er den eneste, der kan redde ham fra de farer, der lurer i skoven.

7.8

Big Hero 6

Big Hero 6

I storbyen San Fransokyo bliver teenageren Hiro nære venner med den oppustelige servicerobot, Baymax, som hans storebror har udviklet. Hiro er selv et teknikgeni, og da han opdager, at nogen har kopieret hans eget robotprojekt, kommer han i farezonen. Sammen med vennerne fra robotlaboratoriet – Go Go, Wasabi, Honey Lemon og Fred – danner Hiro og Baymax superhelteholdet Big Hero 6 for at stoppe skurkene.

6.8

Min skøre familie Robinson

Min skøre familie Robinson

Nogle familier er lidt mærkelige. Den her er et eventyr!Tag med på dit livs rejse i Disneys suveræne Klassiker ”Min Skøre Familie Robinson” – et spændende eventyr, der tager dig med til en fantasiverden fuld af overraskelser.Følg den unge opfindernørd Louis, når han rejser gennem tiden for at lede efter den familie han aldrig har mødt. I året 2037 er syngende frøer, hunde med solbriller og talende dinosaurer helt normalt.I sin søgen, opdager Louis pludselig, at fremtidens skæbne hviler i hans hænder. Men han kan ikke redde verden alene – han skal have hjælp til at fortsætte fremad, og tro på sig selv og sine idéer. Med andre ord: han skal have hjælp af den skrupskøre familie Robinson!Min Skøre Familie Robinson tager dig med på en sjov og fantastisk rejse for hele familien. Se også alt det seje bonusmateriale med blandt andet et helt nyt spil, fraklippede scener og meget mere!