Se Film Online Avengers: Endgame 2019 Hele Filmen Dansk Undertekst

Avengers: Endgame (2019) Hele filmen

2019-04-24 NA HD

Se Film Online

03:01:00

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame Hele filmen Efter det på gruopvækkende vis lykkedes Thanos at udslette halvdelen af alt liv i universet og tynde voldsomt ud i Avengers’ rækker, må de tilbageværende superhelte indse, hvor skrøbelig vores virkelighed er – og hvilke ofre, der må bringes for at beskytte den – og satse alt i det endelige opgør.

 • Release: 2019-04-24
 • Rating: 8.4
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Eventyr Sci-fi Action

Del denne film til dine venner

Se Film Avengers: Endgame med danske undertekster

Avengers: Endgame Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Avengers: Endgame film

Avengers: Endgame Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Avengers: Endgame

 • Kevin Feige
  Producer
 • Joe Russo
  Director
 • Anthony Russo
  Director
 • Christopher Markus
  Writer
 • Stephen McFeely
  Writer
 • Jon Favreau
  Executive Producer

Udgivelses dato:
US 2019-04-24

Film budget:
$356,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Avengers: Endgame

Avengers: Endgame – Film skuespillere og skuespillerinder

Avengers: Endgame

Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
Avengers: Endgame

Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
Avengers: Endgame

Chris Hemsworth
Thor Odinson
Avengers: Endgame

Mark Ruffalo
Bruce Banner / The Hulk
Avengers: Endgame

Scarlett Johansson
Natasha Romanoff / Black Widow
Avengers: Endgame

Jeremy Renner
Clint Barton / Hawkeye

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAvengers: Endgame online gratis, Avengers: Endgame original med danske undertekster, Avengers: Endgame filmstiben gratis, download film Avengers: Endgame hele filmen, se Avengers: Endgame film danmark, Avengers: Endgame se online gratis

Film i lignende kategori

6.5

Man of Steel

Man of Steel

Da planeten Krypton går under, bliver drengebarnet Kal-El sendt til Jorden. Her finder han et par kærlige plejeforældre i Jonathan og Martha Kent. Men Clark – som de døber ham – er ikke som de andre. Han har overjordiske superkræfter, og da Jorden angribes af general Zod fra Krypton, må Clark Kent redde menneskenes planet ved at træde i karakter som den heroiske Superman.

7

Captain Marvel

Captain Marvel

Den unge kvinde Vers tilhører kree’erne, et intergalaktisk folk af krigerhelte i kamp mod de formskiftende skruller. Under et togt må Vers nødlande på planeten Jorden i 1995. Her møder hun SHIELD-agenten Nick Fury, som hjælper hende med at stoppe skrullerne fra at stjæle et revolutionerende lyshastighedsfly. Men fragmenter af Vers’ fortid på Jorden dukker op: Måske er hun faktisk jagerpiloten Carol Danvers?

5.7

De fantastiske fire

De fantastiske fire

Under en rumrejse bliver fire personer udsat for kosmisk stråling. Det viser sig at være held i uheld, da bestrålingen har givet dem superkræfter. De danner De Fantastiske 4, og gruppen får hurtigt kvalificeret modstand, da de forsøger at forpurre superskurkens Dr. Dooms planer. Som navnet antyder, er han ikke den mest forstående type.

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.